MGET MDF naar ISO convertor

Update: Versie 0.5 is nu uit. Het is nu mogelijk om te kiezen tussen alleen converteren of converteren en daarna branden.

Dagelijks komen er zo'n 200 bezoekers op mijn artikel het-openen-van-mdf-bestanden terecht. Een aantal van deze bezoekers komen na het lezen van mijn artikel er vervolgens niet helemaal uit. Tijd voor actie aan mijn kant: de MGET MDF naar ISO convertor.

An english article version can be found here!

MGET MDF naar ISO convertor

De MDF naar ISO converter is een programma waarmee mijn aanwijzingen geautomatiseerd worden uitgevoerd en als bonus kan het ook meteen uw favoriete brandprogramma starten. De werking is vrij eenvoudig;

  1. u start de convertor;
  2. u drukt op de bladeren - knop;
  3. u zoekt het MDF bestand dat u wilt gaan branden;
  4. u selecteert vevolgens u brandprogramma. Standaard is NERO al in de lijst opgenomen en eventueel kunt u uw eigen programma's toevoegen;
  5. u drukt op de knop branden;
  6. na enkele seconden zal het door uw geselecteerde brandprogramma starten;
  7. vanaf nu kunt u de stappen volgen die uw brandprogramma u aanbiedt en vergeet niet een lege cd/dvd-rom in uw brander te plaatsen.
Plaatje van de MGET MDF naar ISO convertor.

LET OP

U heeft een brandprogramma nodig zoals Nero of CDBurnerXP. Indien u een ander brandprogramma heeft dan kunt u deze toevoegen aan de Brand met lijst, door voor de optie Nieuw... te kiezen en vervolgens op de Brand - knop te drukken. U krijgt vervolgens een bestandsdialoog te zien en u kunt uw eigen brandprogramma selecteren. Daarna kunt u het programma uit de Brand met lijst selecteren.

Maar u wilt natuurlijk meteen aan de slag. U kunt hier de MGET MDF naar ISO convertor downloaden.