Recente projecten

Sinds 2005 ben ik o.a. bezig met de website MGET en ondertussen zijn mijn vrouw en ik aan de slag gegaan met de volgende websites Caloriecalculator.nl, Gamenmetkinderen.nl Officemacros Boekvergelijk en Testtooling.nl.

Caloriecalculator.nl en TheCalorieCalculator.net

Op caloriecalculator.nl kun je berekenen hoeveel calorieen je dagelijks nodig hebt, en hoeveel calorieen je verbruikt bij sporten of dagelijkse activiteiten. Sinds 2011 is er ook een Engelstalige versie op thecaloriecalculator.net.

Gamenmetkinderen.nl

Gamen met kinderen is een informatieve website waar informatie over spelconsoles en spelletjes te vinden is. Bijvoorbeeld welke spelcomputers zijn er nu. Wat zijn de verschillen en waar moet opgelet worden bij een eventuele aanschaf.

Verder zijn er reviews over spelletjes te vinden met de nadruk op geschiktheid van het spel voor kinderen.

Boekvergelijk website

Boekvergelijk is een vergelijkingswebsite voor Engelse boeken. Je kunt hier verschillende boeken selecteren en voor deze boeken vervolgens laten bepalen waar je ze het goedkoopste kunt kopen.

Officemacros.nl

Officemacros.nl is een website met het doel om kantoorautomatisering d.m.v. MS Office macros eenvoudiger te maken. Het is mogelijk om opdrachtverzoeken te plaatsen. Lees wel voor die tijd de voorwaarden van een opdrachtverzoek. Er is geen sprake van het alleenrecht op een oplossing, dus als u iets geniaals heeft bedacht en u wilt het niet delen, doe dan gaan opdrachtverzoek.

Testtooling.nl

Testtooling.nl is een website met online testtools, artikelen over testtools en het kunnen downloaden van offline testtools.

Zo is de eerste versie van de Tester's toolkit van testtooling.nl te downloaden. Deze toolkit biedt de basis tools voor elke tester:

  • Testmanagement tool: testlink
  • Bugtracker: Mantis, met testlink integratie
  • Wiki
  • Portable webserver, die zelfs vanaf een usb stick werkt!

Ook heeft de MGET website een facelift gehad. Zo zag de website er tot begin 2010 uit. Screenshot van de website MGET van 2005-2010.