Youtube filmps downloaden of naar mp3 omzetten

Youtube is een fantastische bron van films en muziek, zolang je natuurlijk internet hebt. En natuurlijk ben je niet alleen die dit probleem herkent. Soms wil je films van youtube kunnen downloaden.

Met de browsers Google Chrome en Firefox is dit heel goed zelf te doen. Mocht je nog geen Chrome of Firefox als browser gebruiken, download dan één van deze twee browsers en installeer deze.

Firefox gebruikers gaan naar Firefox links boven en kiezen dan voor Add-ons. Een nieuwe pagina zal laden en links boven is een klein zoekvenster waar je youtube downloader intikt. Druk vervolgens op Enter en er verschijnen flink wat resultaten. Kies er één in klik op de installeren knop. Ga vervolgens naar Youtube en open een filmpje. Als het goed is, is het nu mogelijk om het filmpje te downloaden of om te zetten naar MP3. Afhankelijk van de add-on start er in de menu balk een optie om de desbetreffende film te downloaden of er staat onder het filmpje een extra knop waarmee dit kan.

Voor Google Chrome werkt het iets anders. Je moet daarvoor naar de Chrome Webstore of klik op het plaatje in het Chrome beginscherm. Een nieuwe pagina wordt geladen en zoek vervolgens op youtube downloader en installeer deze vervolgens. De werking is verder hetzelfde als bij Firefox.

Voor Firefox zijn de volgende goede Youtube downloaders 1-click-youtube-download voor de hele films en voor films omzetten naar mp3 kun je het beste Youtube-to-MP3-Pro converter gebruiken.