Maak van je IPod Touch een semi IPhone

Op het internet zijn veel tutorials te lezen hoe het mogelijk is om je IPod Touch in een IPhone te veranderen. In alle gevallen moet er gebruik gemaakt worden van een smartphone waarmee de daadwerkelijke internet connectie mee gemaakt wordt.

Het kan nog simpeler door gebruik te maken van de Huawei E5. Dit is een wifi modem en maakt gebruik van het mobiele netwerk. Er kunnen maar liefst 5 apparaten gebruik maken van de internetconnectie. Zodat ook vrienden gebruik kunnen van jouw verbinding.

Met je IPod Touch of welk ander apparaat met WIFI ondersteuning kun je altijd met behulp van de E5 overal het internet op. De E5 heeft een ingebouwde accu die circa 4 uur mee gaat. Dit is wellicht wat aan de lage kant.

Huawei E5 specificaties

Frequenties: HSUPA/HSDPA/UMTS 2100MHz, 2100MHz/900MHz, 2100MHz/1900MHz/850MHz, 2100/1900/900MHz

3G Operating frequency ondersteuning.

LED display: signaalsterkte, energieverbruik, connectie status, roaming informatie en Wi-Fi status.

Batterij: 1500 milli ampere, circa 4-5 uur accu capaciteit (batterij is vervangbaar)

Micro SD Slot: ondersteuning tot 32 MB geheugenkaart

USB 2.0 HS Compatible met Windows 2000/XP/Vista, Mac en Linux OS

WiFi ondersteuning voor 802.11.b/g

En ondersteuning tot maximaal 5 verschillende apparaten. Zo kun je toch leuk spelletjes met je IPod Touch samen met je vrienden op de hei spelen.

De Huawei E5 is waarschijnlijk de eerste in zijn soort. Het is te verwachten dat er meer varianten komen en met een data abonnement zullen de kosten onder de 20 euro per maand komen te liggen.