Engelse boeken prijsvergelijkingssite

Engelse boeken kennen geen vaste boekenprijs wat betekent dat boekenwinkels de prijs van deze boeken zelf mag bepalen. Het kan dan ook uit om te gaan shoppen. Nu is het veel werk omdat zelf te doen, maar gelukkig is daar de dienst van Boekvergelijk.nl.

Boekvergelijk.nl kijkt bij de goedkoopste online boekenwinkels en houd rekening met verzendkosten naar Nederland. Zou kan het zijn dat het kopen van één boek het beste bij winkel A kan, maar als je nog een boek wilt kopen, dan kan het misschien wel uit omdat bij winkel B te doen. Denk hierbij aan drempelbedragen van wanneer winkels geen verzendkosten meer in rekening brengen. Dit is vaak een heel gepuzzel en het enige wat je wilt, is het bestellen van Engelse boeken.

De dienst kan tot acht boeken bepalen waar je het beste de boeken kan kopen. Dit kan soms betekenen dat je drie boeken bij winkel A koopt, vier boeken bij winkel B en één bij winkel C. Vervolgens laat de dienst je ook zien wat je bespaart ten opzichte van alle boeken bij de duurste winkel. Zo zie je meteen waar je het voor doet en misschien kun je nog een ander leuk boek erbij bestellen.